Emil Ruusuvuori

Hävittyään avauserän Ruusuvuori löysi uuden vaihteen ja dominoi toista erää täydellisesti jättäen ennakkosuosikkina otteluun. Ruusuvuoren ja Nadalin ottelu pelataan lauantaina Rod Laver -areenalla päivän viimeisenä eli.

Jannik Sinner Defeats 2019 Runner Up Marton Fucsovics In Straight Sets To Reach The Sofia Open Second Round Sinner Sofia Tennis

Emil Ruusuvuoren oli tarkoitus aloittaa ottelunsa karsinnasta tenniksen ATP-turnauksessa Australian Melbournessa mutta Richard Gasquetin vetäydyttyä aukesi paikka suoraan pääsarjaan.

. Emil Ruusuvuori nousi viisi pykälää maanantaina julkaistulla tenniksen maailmanlistalla. Ruusuvuori on nyt sijalla 90. Suomalainen eteni jatkoon niin kaksin- kuin nelinpelinkin ensimmäiseltä kierrokselta.

Ivashka voitti kaksikon kolme viime kauden kohtaamista. Rokotekohun keskellä oleva Serbian. Emil Ruusuvuorella oli Intian Punessa pelattavassa tenniksen miesten ATP-turnauksessa voitokas avauspäivä.

Sólo hizo falta ver la entrada de Rafa Nadal y Emil Ruusuvuori a la Rod Laver Arena para ver de qué lado estaba el público en las semifinales del Melbourne Summer Set. Hän hävisi Espanjan Rafael Nadalille joka voitti koko turnauksen. Suomen Emil Ruusuvuori kohtasi Australian avoimen tennisturnauksen kaksinpelin avauskierroksella Kanadan Felix Auger-AliassimenMaailmanlistan sijalta yhdeksän löytyvä kanadalainen voitti ottelun erin 32 64 06 36 63 64.

Emil Ruusuvuori pääsee kohtaamaan 20-kertaisen grand slam -turnausvoittajan Rafael Nadalin tenniksen Melbournen ATP-tennisturnauksen välierässä lauantaina. Puolivälieräottelussa Ruusuvuori voitti Jiri Veselyn. Kaksinpelissä kuudenneksi sijoitettu Ruusuvuori pudotti jatkosta Valko-Venäjän Jegor Gerasimovin 60 76 1311.

Veselyn ranking on 80. Ruusuvuori 22 eteni neljännen kerran ATP-turnauksen välieriin voittamalla Alex Molcanin 62 61. Ruusuvuori eteni viime viikolla välieriin Melbournen ATP-turnauksessa.

Emil Ruusuvuori iski perjantaina välieriin tenniksen ATP-turnauksessa Intian Punessa. Ottelu päättyi lukemiin 6-3 6-4. Ruusuvuori kohtaa avauskierroksella tutun valkovenäläisen kuudenneksi sijoitetun Ilya Ivashkan.

Tímidos aplausos para el. Ruusuvuori on tuoreella tenniksen maailmanlistalla sijalla 87.